Om os

Fra jeres ide – til vores færdiggørelse og levering.

Hvad vil i kunne forvente af os

Production Facilities er bygget på en mangeårig erfaring indenfor alle typer elementer med tryk på, special -og standardløsninger, og nu inden for de seneste år med i totalløsninger inden for kampagnematerialer, som vi sammen med kunden planlægger distributionen af.

Vi råder over eget lager og pakkeri, som vi løbende finjusterer efter behov, og holder os opdaterede i den seneste brancheorienterede administrationsløsning ERP/MIS fra Microsoft Dynamics NAV

 

First PrintVisCloud Customer Gone Live

On Monday, February 4th the print broker company Production Facilities from Copenhagen, Denmark, went live on their new PrintVisCloud solution. Given the nature of the business it was quite fantastic to see how a 3 hours RapidStart setup could create 80% of the basic setup required for running a company in daily life.”

 

Gennem årene har vi opbygget et netværk af veldrevne og moderne samarbejdspartnere, der er i stand til at imødekomme vores kunders krav til høj kvalitet og er i stand til at yde fleksibilitet, bl.a. med hensyn deadlines.

Står i med en opgave der ikke er set færdiggjort tidligere, vil i kunne forvente at vi kan bruges som konstruktiv modspiller, og med en faglig viden løser den praktiske udformning.

Med et andet ord kaldet en innovativ proces.

Regn med at vi vil gå langt for at krav til kvaliteten og deadline imødekommes.

Vi er glade for at vores kunder har set disse muligheder, og vi sætter pris på de gode relationer der er bevaret gennem mange år.

Vilhelm Jensen