Kompetencer

Production Facilities er en service og konsulentvirksomhed, oprindelig indenfor den grafiske branche, hvor fokus primært ligger på at servicere vore kunder på et så højt niveau som muligt.

Vores målsætning er at vi som mennesker kan gøre en forskel, og dermed kan få vores kunder og samarbejdspartnere til at opleve en god vejledning, betjening, sikkerhed og service.

Basis for Production Facilities, er at producere opgaver, således at vore kunder er sikret, at alle processer i forbindelse med en ordre, er udført under størst mulig hensyntagen til kvalitet, økonomi, miljø, medarbejdere og alle andre omgivelser, således at vore kunder fremstår ansvarligt og professionelt i sin kommunikation, i enhver henseende, hvor det trykte medie indgår.

Production Facilities påtager sig således ansvaret for, som eksterne projektledere, at være tovholdere på næsten enhver tænkelig opgave, eller at levere opgaven som totalløsning, baseret på en lang række trykkerier, og færdiggørelses-virksomheder, hver især specialiseret indenfor sit felt.

Endvidere repræsenterer Production Facilities nogle af Europas største udbydere af Outdoor, POS materialer, rotationstryk og konvolutter, hvorfor vi ser frem til netop på disse markedsområder, at blive en ny inspiration til vore kunder.

Production Facilities tilbyder lønpakning, kontraktpakning etc. meget gerne hvor krympefoliepakning indgår. Såfremt det ønskes, kan vi også tilbyde såvel lagerhotel samt distribution

Desuden har Production Facilities et andet “ben”, som handler med luksuriøse produkter til såvel proffessionelle som private, indenfor parasoller og terassevarmere, og andre elementer der kan komplimentere dette sortiment.

Disse produkter kan ses I sin egen webshop, på adressen Parasol.as – Det ville jo glæde os, hvis vore kunder også I fritiden kunne skænke os en venlig tanke.